Tuesday, August 20, 2013

REMINDER! Contest : Saya Nak Duit Raya Cik Misya!!! (V2)

Salam semua. Wah dah 20 Ogos dah hari ini!!! Ada apa dengan tarikh ini? Haaa sesiapa yang belum sertai Contest : Saya Nak Duit Raya Cik Misya!!! (V2), cepat-cepat hantarkan penyertaan sebab hari ini tepat jam 12.00 tengah malam ni penyertaan akan ditutup!!


Klik untuk join

Buat para peserta yang telah menghantarkan penyertaan. terima kasih diucapkan. :) Boleh lah beraya ke blog-blog peserta di SENARAI PESERTA. Saya dah blogwalking ke semua blog peserta, Semua hebat-hebat. Pening juga nak pilih pemenang. Hehe.. So, yang belum join cepat taipkan entry, ikut syarat penyertaan dan submit entry anda ok!! :) Salam Aidilfitri...



Cik Misya : Biar cepat, asal selamat.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...