Friday, August 16, 2013

Halim Othman dah nak kahwin??

Salam. Wah!! Betul ke ni? Huhu siapa tak kenal Halim Othman, DJ Radio dan pengacara rancangan Roda Impian suatu masa dahulu. Beliau masih bujang trang tang tang lagi walaupun usia sudah menginjak 48 tahun. Dengar khabarnya beliau bakal menamatkan zaman bujangnya dengan seorang gadis cun melecun dari Negeri Sembilan bernama Dania Danisha!! 
Info dan gambar-gambar daripada blogger Emas Putih, kemesraan dan kebahagiaan terpancar di wajah Halim Othman dan gadis tersebut. Betul ke dorang dah nak kahwin? Wallahualam.. Tuan punya badan masih belum membuat apa-apa pengumuman. Kita tunggu sajalah ya. Doakan yang terbaik buat mereka..:)  
Cik Misya : Penat buat persiapan perkahwinan.


4 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...