Wednesday, August 21, 2013

Contest duit raya Cik Misya tamat!! Siapakah pemenangnya?;)

Salam dan Selamat Pagi semua... Hoyehhhh! COntest dah tamat!! Ahaks... COntest apa? Siapa yang join tahu lah kan? Yang tak tahu boleh klik SINI. Alhamdulillah tepat jam 12.00 tengah malam tadi tamatlah sudah contest duit raya anjuran saya. Terima kasih buat para peserta yang sudi join. Really appreciate it! :)


Nak tahu siapakah pemenang duit raya saya??? Jeng-jeng-jeng..... Jom tengok siapa yang kena!!;)
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Oopss!! Belum ada pemenang lagi.. Ngee... Disebabkan semua peserta hebat-hebat belaka, saya memerlukan lebih masa untuk memilih pemenang. Kena belek betul-betul sebelum pemenang dipilih. InsyaAllah paling lewat seminggu saya akan umumkan pemenang ya! Don't worry, duit raya masih ada. Hehe... Tunggu.....;)Cik Misya : Pening nak pilih yang terbaik antara yang terbaik.

5 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...