Thursday, August 15, 2013

Ada sesiapa berminat dengan IPhone 20??

Salam dan Selamat Pagi semua!! Siapa peminat gadjet kat sini? Of course ramai yang berminat especially untuk orang-orang yang suka berlaman sosial ni. Nak tahu tak, ada gadjet terkini akan keluar di pasaran! Tapi entah bila keluar tak tahu ler.. Huhu.. Berita baik untuk peminat-peminat Iphone/Ipad/Tab, teringin nak yang bersaiz gergasi?? Ahha.. Mempersembahkan IPhone 20!!!! Perghhh ini nak bawak ke mana-mana lebih besar daripada badan sendiri, jalan pun tak nampak orang! Haha.. Tapi if pencuri nak curi pun susah sebab terlampau besar jadi perhatian mudah kena tangkap! Hehe. Ada sesiapa berminat ke? Hihihi.. Tak sanggup den! Tapi mana tahu masa hadapan memang time manusia menggunakan gadjet sebesar ini kan? Huhu.. Cik Misya : Baik bawak TV 42 inci terus!

4 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...