Monday, May 6, 2013

Tamat || Segmen Saya Nak Dibloglistedkan oleh Cik Misya!!

Salam semua.. Akhirnya sampai ke penghujung sudah segmen anjuran saya iaitu Segmen Saya Nak Dibloglistedkan oleh Cik Misya!! Terima kasih kepada semua peserta yang turut serta iaitu seramai 31 orang! Senarai peserta di SINI. So, siapa yang akan saya bloglisted kan?? Jeng-jeng-jeng...;)


Tahniah buat kesemua peserta sebab anda semua terpilih untuk di bloglisted kan oleh Cik Misya!! Sebelum ni saya umumkan 30 orang sahaja tapi kebetulan yang join pun extra sorang, maka saya baik hati masukkan sekali peserta terakhir dalam bloglist saya..:)

Then, siapa kah 5 orang yang bertuah akan di review oleh saya?? Ahha tunggu next entry ya!=)Cik Misya : Rindu nak aktif join segmen.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...