Wednesday, May 15, 2013

5 blogger bertuah bakal di review oleh saya!!!

Salam semua... Haaa mesti ramai tertunggu-tunggu siapakah peserta segmen yang saya anjurkan baru-baru ini iaitu Segmen : Saya Nak Di Bloglisted oleh Cik Misya! yang terpilih untuk di review oleh saya!! Senarai peserta di SINI. So, daripada 31 orang peserta. saya memilih 5 orang yang bertuah melalui Random.Org. Siapakah 5 orang yang bertuah itu...??;))) Jeng-jeng-jeng.....







Tahniah buat semua yang terpilih!! InsyaAllah saya akan review anda dalam masa terdekat.. Tunggu entry untuk anda semua k!=) Yang paling utama, terima kasih kerana join segmen saya yang ala-ala je tu. Hehe..

Kurus, cantik dan sihat di SINI.

Cik Misya : Masih banyak kekurangan yang perlu diperbaiki.



3 comments:

  1. yeay!!! TQ MIsya :) nanti promote 1st Big GA Farisha skali eh

    ReplyDelete
  2. terbaikk..tak sabar nak tunggu entry review blog fizizaidi..heheh thanks k.misya :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...