Thursday, April 25, 2013

'Wheel Chair' di lobi-lobi utama KKM...

Salam.. Buat para pelawat/pengunjung Ibu Pejabat Kementerian Kesihatan Malaysia (IPKKM) di Putrajaya, anda tak perlu risau sekiranya anda atau anda membawa sesiapa yang merupakan golongan 'kurang upaya' atau warga emas kerana perkhidmatan 'wheel-chair telah disediakan di lobi-lobi utama pejabat IPKKM. Antara lokasi perkhidmatan tersebut adalah seperti berikut :

  • Lobi Utama, Blok E7
  • Lobi E7 (B)
  • Lobi Blok E1
  • Lobi Blok E3
  • Lobi Blok E10
  • Bahagian Pengurusan Latihan, Presint 2


Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kemudahan ini, bolehlah berhubung dengan Pegawai Khidmat Pelanggan yang bertugas di lobi-lobi IPKKM.. Mungkin atas cadangan-cadangan yang dikemukakan oleh para pelawat/pengunjung sebelum ini, maka inisiatif pihak KKM mewujudkan perkhidmatan wheel chair ini di lobi-lobi utama pejabat. Sebelum ini biasanya hanya di hospital atau di klinik sahaja disediakan. So, tak perlu lagi risau if ada urusan di IPKKM dan anda memerlukan wheel chair. Kami sedia membantu...:)Cik Misya : Saya Yang Menurut Perintah.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...