Friday, April 5, 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Salam.. Perghh ingatkan Anuar Zain punya blog tadi. Rupa-rupanya....? Hehe.. Tak kisahlah yang penting dia lelaki sejati. Ecehh... Jangan marah ya penganjur segmen! Ngee,, Ok-ok, jom klik SINI atau banner if anda nak join segmen ni ya..



Cik Misya : Aku wanita biasa.

11 comments:

  1. Salam. Senarai peserta segmen Apple Mints Mencari Bloglist telah diupdate. Sila semak ya ? :) http://syaza-applemints.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-apple-mints.html

    ReplyDelete
  2. thanks sebab join!
    dah follo blog ni..
    followers ke 1653

    ReplyDelete
  3. cik akak singgah

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  4. sarah singgah dari segmen yg sama..

    http://budakmanja94.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.htm

    ReplyDelete
  5. deno datang dari segmen LELAKI INI . :)

    www.dayangdneo.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete
  7. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete
  8. salam dear sha baru ada kspmtan utk BW..thnks sbb join Segmen 5 hari by sharina

    meh jenguk
    http://www.opzzpinky.my/2013/04/pemenang-brooch-dan-sabun-susu-beras.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...