Thursday, April 4, 2013

Harga sebenar DX Lingerie! Valid hingga 15 April 2013!

Salam... Ramai bertanya pada saya, tentang kos dan kaedah pembayaran pakaian dalam yang sangat-sangat luarbiasa serta sedang meletup-letup di pasaran sekarang!! Tahu tak harga DX Lingerie serendah RM117 sehingga RM5k?? Haa punya la banyak pakej yang ditawarkan untuk pelbagai bentuk tubuh anda tak kira lelaki atau wanita! 
Ini antara pakej ansuran mudah yang ditawarkan oleh AEON Credit Services.. Sebuah syarikat kewangan paling kukuh di Jepun! Bayangkan company sebesar itu di negara berteknologi tinggi, Jepun memberi peluang kepada rakyat Malaysia membeli baju dalam secara ansuran!! Ahakss... Tapi jangan risau, if tak mahu guna AEON, banyak lagi kaedah pembayaran yang boleh digunakan!


Untuk makluman semua harga yang dipaparkan adalah fix dan telah digunakan sejak tahun 2008. Walau bagaimanapun, mulai 16 April 2013, harga akan dinaikkan akibat kenaikan kos pengeluaran. So, cepat-cepatlah buat pembelian sebelum terlambat!! 

Cik Misya : Beli produk yang boleh menjana income.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...