Monday, February 4, 2013

Short Segmen by Nurirwane & Miwaa

Salam.. Erm segmen pendek ni berlangsung sehingga 9 Februari 2013. So, masih sempat nak join! Klik SINI atau banner..


Tag?? Alahai kalau tak tag boleh tak? Huhu.. Ok-ok nanti disqualified pulak... Hehe.. Ni tagged saya... Mia Liana, Paly dan Angellovesoldier


Cik Misya : Tak pendek tak tinggi..

6 comments:

  1. Dari segmen yang sama. Good luck.

    http://amirofie.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-nurirwane-miwaa.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/short-segmen-by-nurirwane-miwaa.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join ;) Promote untuk dapat hadiah top refferal yahh! Good luck ;)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama:
    http://www.honey-yeo.com/2013/02/short-segmen-by-nurirwane-miwaa.html

    jemput join segmen random dari saya pula,pastinya syaratnya teramat mudah dan hadiahnya pasti awesome ini.:)
    sama-sama meriahkan segmen ini,terima kasih :D

    http://www.honey-yeo.com/2013/02/segmen-random-oleh-honey-yeo.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/short-segmen-by-nurirwane-miwaa.html

    ReplyDelete

  6. Jom join Mega Exclusive Giveaway!! Banyak hadiah yg menarik dah AWESOME seperti Single Shoulder Bag,Baju Wanita,Topup RM3, shawls dan banyak lagi. www.nurainsyahirah.my/2013/01/mega-exclusive-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...