Wednesday, February 13, 2013

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!

Salam.. Terpandang je banner segmen ni terus teruja nak join! Sebab comel sangat!! Huhu.. Jomlah join sekali di SINI atau klik banner okeys..:)


Cik Misya : Suka comelkan diri.^^

28 comments:

  1. comel ke? :D hee~
    apapun terima kasih sudi join! :)

    senarai peserta boleh lihat di sini,sila check link kamu,kalau tak da bagitau ye :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

    http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam awak..saya datang dari segmen yg sama
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

    Salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan~ dah follow awk~
    sudi la jalan2 kt blog n follow cik siti ye~ ;)

    http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum una was here, dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  8. Dr segmen yg sama:)http://tikahada.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html
    done follow u:)

    ReplyDelete
  9. done follow sini...jom follow za semula
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  10. Hanis dari segmen sama .Dah Follow sini .
    Follow Hanis http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. http://ynarazali.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    i follow u=)

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    saya memerlukan bantuan anda
    DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    done follow you :)

    ReplyDelete
  13. done follow., dari segmen y same jgk., jemput lah singgah.,

    http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  14. Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen dear :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  18. dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
    http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum.salam kenal.dari segmen yang sama.done follow sini :)
    http://dilaella.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  20. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html
    bw sini dri segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    singgah menyapa

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum!!! Hash dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! Done follow you. Follow me back okay? ^_^ haha

    http://mohamadhazimzamri.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  24. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  25. Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  26. Segmen yang sama..singgah2 la kite ekk.. :)

    http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama :) http://patungpink.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...