Thursday, February 7, 2013

Segmen Random oleh Honey Yeo

Salam.. Erm sah-sah dah nama segmen pun random mesti random.org akan menjadi mangsa untuk pemilihan pemenang. Hehe.. Yeke?? Klik SINI if nak tahu details tentang segmen ni.. Atau tekan banner bawah ni pun tiada masalah..:)



Cik Misya : Tidak memilih kawan.

2 comments:

  1. thanks for joining dear..good luck :)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-random-oleh-honey-yeo.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...