Wednesday, February 6, 2013

Segmen: Ayu's Felt Craft

Salam.. Wah sangat senang segmen ni.. Actually ni contest sebab boleh menang hadiah. Huhu.. Klik SINI atau banner if mahu join.:)



Cik Misya : Tak kreatif nak buat kraf.

5 comments:

  1. selamat bersegmen :)
    dah lama tak jenguk sini

    ReplyDelete
  2. cun nya pemilik blog ni :D

    eh
    btw thanks sudi join :D

    ReplyDelete
  3. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa singgahlah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-ayus-felt-craft.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...