Thursday, January 17, 2013

Syira Lokman review saya!

Salam.. Yuhuu bila skrol down my dashboard, barulah terperasan ada seorang blogger review saya.. Nama kami lebih kurang je.. Syahirah..;) Tapi beliau digelar Syira Lokman. Ok, jom tengok apa kata beliau about my blog...:)

Klik untuk paparan penuh

Hehe thanks Syira atas review positif anda.. Sampai dia tergoda tengok blog saya. Hihi.. Siap promote saya lagi if sesiapa mahukan khidmat model untuk apa-apa job. Thanks so much!!=)



Cik Misya : Pernah bertemu orang yang sama nama.

5 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...