Sunday, January 6, 2013

Segment: Pencarian Bloglist Owhsem

Salam.. Erm simple je segmen ni. Walaupun saya still tak berapa sihat, tetap nak support rakan-rakan blogger wat segmen. Klik SINI atau banner untuk maklumat lanjut..


Sebab apa saya suka blogging? Sebab saya suka bercerita.. Hanya orang yang benar-benar rapat je tahu saya ni nampak pendiam dan garang tapi sebenarnya bila dah kenal, dah macam bertahun-tahun kenal. Hehe. Jadi melalui blog ni dapatlah saya tambah kenalan dan berkongsi cerita..


Tag : Ayu Insyirah dan Mia Liana.. Antara yang rajin join dan anjurkan segmen...=)



Cik Misya : Rajin join segmen sahaja.

4 comments:

  1. Thank you sebab join and support! All the best okayy :)

    Senarai peserta updated.
    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/update-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete
  2. done follo u kak..from same segmen..

    http://dearmonyetsayang.blogspot.com/2013/01/segment-pencarian-bloglist-owhsem.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...