Monday, January 21, 2013

Segmen : Tambah Follower sambil berkenal-kenalan

Salam.. Erm segmen lagi! Huhu.. Meh la join sekali! Senang je caranya. Tengok SINI atau klik banner okeys...



Follower saya sekarang adalah seramai 1501 orang..:)



Cik Misya : Sahabat sejati tak ramai.

16 comments:

  1. Follow #1502 :)
    http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/segmen-jejaka-hangat.html

    ReplyDelete
  2. wah selamat berkenal-kenalan dan berfollow-followan ye cik misya...(hancus sy punya bahasa melayu...hihi)

    ReplyDelete
  3. Done follow :) join segment yg sma

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  4. Thanks join..baru sempat nak blogwalking...haha...tlong la promote jgak kat kawan2 eh!!

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama..:D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ^^ Salam singgah . Saya dari segmen yang sama . .

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  7. SALAM, dari segmen yang sama,

    Done follow,

    Jemput singgah n follow sini,

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    TQ, ;-)

    ReplyDelete
  8. Hai hai ~! ;) saya pun join blog yang sama mcm awk ! done following u. folow sy balik buleyh ? plz. thankyu. :)

    ReplyDelete
  9. hai hai..~! saya pun join segmen yang sama dengan awk ! done following u. follow saya balik buleyh ? plz ;3

    ReplyDelete
  10. hai..

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama . done follow you. jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  12. Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  13. Done follow blog ni. Saya join jugak segmen ni.
    http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  14. follow blog akak pulak yerr... salam kenal

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...