Sunday, January 6, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Salam.. Haa kali ni pelik skit segmen nya. Ikut negeri-negeri pula ya.. Huhu.. Tapi sayangnya.. Saya tak duduk di bawah negeri. Tapi di bawah Wilayah Persekutuan. Boleh ka join?? Huhu.. Takpela, saya try jela k..=) Klik SINI atau banner berikut if anda mahu tonjolkan kenegerian anda melalui segmen ni...


Untuk makluman penganjur.. Saya ni dari Wilayah Persekutuan Putrajaya... Tempat lahir? Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.. Hehe.. So, saya nak tag orang-orang dari Wilayah Persekutuan untuk join segmen ni ok!!=)


Cik Misya : Saya anak Malaysia!

23 comments:

  1. hai akk :') dtg dr segmen yg sama .
    salam perkenalan . http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  2. http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dah follow sini, dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  3. dah follow sini .
    dari segmen yang sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  4. salam kunjugan dari blogger perak.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  5. yong dri bumi allah
    mai la dtg perok
    yong dh nambah mike

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  7. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  8. salam alaik :) blogger perak terjah blog nie ..
    nice blog ^_^

    jgn segan2 singgah larr blog sye :)

    http://tentangid0paq.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. salam.. deno dtg dari segmen yg sama:)


    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sma. Singgah blogwalking! :)

    ReplyDelete
  11. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  12. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  13. Salam...Blogger Dari Sabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
    Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  14. as-salam salam kenal.

    singgah dan follow sini dari segmen yang sama.

    jom jenguk saya :D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  15. Salam Blogger....salam 2013...singgah dr segmen sama....

    Salam dr Blogger Kelantan!!!

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  16. Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  17. hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

    http://bungajauh.blogspot.com/

    done following here ! salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
  18. Assalam..hye blogger sabah datang bertandang..jgan lupa melawat ke negeri saya..^_^

    http://selendanqpelangi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Dari Negeri Sembilan singgah KL , Harap KL sudi singgah Negeri Sembilan .

    Peace Yoo !

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  20. hai assalamualaikum
    dtg dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk ~
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  21. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  22. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...