Monday, January 21, 2013

Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah

Salam.. Wah! Hebat contest ni sebab hadiahnya wang tunai RM200 ok!! Rugi tak join! Mana tahu ada rezeki menang hadiah tuh... Ngee... Klik SINI atau banner if teringin nak menang duit best tuh!=)



Cik Misya : Dapat RM20.00 pun dah bersyukur..

5 comments:

  1. slmt bersegmen ye

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  3. Thanks Join ye segmen Putry ni . Hah ! Teringin tak nak sponsor for my sweet ga nanti 5 mac .. http://dotdotputrymirah.blogspot.com/2013/01/pencarian-sponsor-of-sweet-ga.html :)

    ReplyDelete
  4. salam,yan dtg dari segmen yang sama^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

    ReplyDelete
  5. From the same segmen :)

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...