Tuesday, January 22, 2013

Segmen : + Follower 2013

Salam.. Haa meh tambah follower di tahun 2013 dengan menyertai segmen ini. Mudah sesangat syaratnya! Klik SINI atau banner untuk join!=)

Follower saya sekarang 1510 orang. Syukur ada juga yang sudi follow blog saya yang bese-bese ni..^^ Saya rasa saya still newbie sebab masih banyak benda lagi harus dipelajari dalam hidup. Tak kisahlah dalam apa jua bidang, masih jauh lagi perjalanan saya termasuk dalam dunia blogging..:)


Cik Misya : Cabaran mematangkan kehidupan.

11 comments:

  1. Senarai peserta sudah siap , Mari kita tengok , Anda di senior section or Newbie section . Hehehe , Alang-2 tu promotee la sekali ye . XD

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-segmen-followers-2013.html

    ReplyDelete
  2. hye berasal dari segmen yg sama.done follow you.please follow me back ok.thanks :)

    http://mayaismile.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari segmen yang sama ^^

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-followers-2013.html

    ReplyDelete
  4. dtg blog awak dari segmen sama. salam perkenalan. haa jom g blog kita pulak eh.

    http://www.dieratekikushika.my/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  5. stopping by and come from the same segment :)
    done with following!

    follow balek at fatinabihah.blogspot.com
    looking forward to see u! :)

    ReplyDelete
  6. Followed!

    http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/02/segmen-follower-2013-by-yaya-nha.html

    ReplyDelete
  7. PERHATIAN . ADA UPDATE YG GEMPAK , SILA KE BLOG YAYA UNTK MAKLUMAT .
    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...