Thursday, January 24, 2013

SEGMEN : FOLLOW BLOG DAN TWITTER AYUINSYIRAH 2013

Salam semua.. Salam Maulidurasul..:) Erm penganjur segmen ni memang femes dengan banner segmennya yang menggunakan bunga ros sebagai banner.. I loike!=) SO, jom join segmen ni di SINI atau klik banner.. But saya takde twitter tapi memang dah lama follow blog penganjur. Rasanya dah kali ketiga kot saya join segmen beliau.:)



Cik Misya : Bunga ros mampu mencairkanku..

2 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...