Wednesday, December 12, 2012

Vektor istimewa wajah saya dari Blogger Din!

Salam.. Huhu.. Saya dapat vektor lagi. Serius suka sesangat sebab 90% hampir dengan gambar asal yang diberi. Tak sangka walaupun black and white still ramai lagi yang cam wajah saya yang telah divektorkan tuh. Memang superblah Din!=) 


Gambar asalnya kat bawah ni..


Hehe sama tak?;) terror kan Din wat vektor ni? Pape pun thanks ya Din untuk vektor ni. Huhu.. Actually saya yang request kat Din dalam entri mana ntah, tak ingat. Hehe. Tak sangka cepat gak dia wat kan vektor. Huhu. Thanks again!=)



Cik Misya : Animasi sebahagian dari seni.


7 comments:

  1. Abg Din kan yang buat...Pro..Cantik2

    ReplyDelete
  2. aah la, sma. dah klu teror, mmg mantaplah hslnya. =)

    ReplyDelete
  3. hmm.. memang sebijik.. tapi yg bawah lg real :P

    ReplyDelete
  4. kite tag aimi taw :
    http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/special-giveaway-by-nabilah-saadah.html

    ReplyDelete
  5. haha sama-sama :D nk kena practice lagi :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...