Monday, December 3, 2012

Upkan Follwers Sampai Pengsan

Salam.. Adoyai, pengsan-pengsan lah pulak.. Huhu.. Takpe, saya still ok, Lum mahu pengsan lagi. Still sempat join this segment. Huhu.. Cepat-cepat klik SINI atau banner if nak join. Takut dah pengsan karang terlupa lak nak join. Huhu..


Saya nak tag : Nurul Farahizzati, Bella D'Secret dan Sheila Salim.. If uols ada masa, joinla ya!=)


Cik Misya : Ngantuk dan penat sangat sampai nak pengsan.  

1 comment:

  1. Tagged> http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...