Friday, December 28, 2012

Tersenarai sebagai pemenang segmen Paly!!

Salam.. Yeay blog saya menang dalam segmen anjuran blogger Paly (SINI)! Hadiahnya? Tersenarai dalam bloglist beliau! Ngee... Saya ni jarang bertuah if ada cabutan-cabutan nombor neh. Sekali dapat memang saya happy la walaupun hadiahnya simple saja. Bersyukur apa adanya...=)

Klik untuk paparan penuh

At least bila link blog kita tertepek di bloglist blogger lain, dapatlah tambah peluang untuk kita tambah traffic. Memang appreciate sangat-sangat kat rakan-rakan blogger yang sudi review atau letak link blog saya dalam bloglist dorang. Bukan senang tau! Huhu.. Pape pun congrats untuk saya! Ngeee...^^


Cik Misya : Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia?

16 comments:

  1. ni kakzi link kan aimi kat sini :)
    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/p/alhamdulillah-semua-berjalan-lancar.html

    ReplyDelete
  2. tahniah cik aimi. saya pun sama, kalau cabut2 ni mesti jarang nak bertuah..nasib badan..apa2 pun tahniah ye.

    ReplyDelete
  3. tahniah! :)

    btw.. jemput bc blogreview utk blog aimi kat sini utk segmen tempoh hari & tengok senarai blog kat bloglist..

    http://journaloffeena.blogspot.com/2012/12/blog-review-6-aimi-syahirah-in-story.html

    terima kasih!

    ReplyDelete
  4. hai.jom join :)
    http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html

    ReplyDelete
  5. Hu3.. Tahniah..
    apa2pun SELAMAT TAHUN BARU 2013 yer..

    ReplyDelete
  6. tahniah kak aimi,
    jom lawat sini, saya tag akak. huhu,

    http://raarocherr.blogspot.com/2013/01/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

    ReplyDelete
  7. tahniah, seronok menang kan :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah :)

    Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
    http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...