Thursday, December 6, 2012

Segment : King Follow Back by Amercorner

Salam. Wah best-best segmen follow-follow sekarang ni. Memang rugi la if tak join! Bukan susah pun syarat-syarat depa bagi. Tinggal rajin atau malas je nak join. Ngehehe... Kalau anda gila follower meh join SINI atau hit banner okeys..:)


Bawah ni follower saya yang terkini..:) Tak percaya? Sila lihat sidebar kiri saya. Itu pun kalau still angka yang sama la.=)



Sebab apa saya perlu digelar King of Follow Back?? Haa banyak sebabnya sayang. Ecehh.. Antaranya memang saya suka memfollow dan difollow. Blogger mana tak suka benda-benda gini kan? Cer cite.. Huhu.. Selalu saya asyik dapat gelaran Queen (join competition), so kali ni nak merasa gelaran King plak! haha gatai betoi saya ni kan? Hihi.. ;) 

Korang patut join sebab selain hadiah yang menarik, uols dapat merapatkan ukhuwah dan mengenali ribuan lagi blogger kat luar sana tuh. Inilah masanya nak upkan follower uols! =) Cepat join okeys!!



Cik Misya : Berangan jadi puteri raja.

62 comments:

  1. Hai . selamat pagi . datang dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  2. Hey.. dari segmen yang sama..
    Done juga follow sini..
    Jom follow saya balik :D


    http://fatinhalid.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini ..

    follower semasa join : 1276 noted :D

    terima kasih sudi join segment amer ni.

    ingat follow balek tau orang yang follow kamu.
    follow semua peserta segment ni kalau anda King Follow Back. :D

    anyway senarai peserta sudah keluar. mari blogwalking dan follow
    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-segment-king-follow-back.html


    Good Luck . Terima kasih kerana sudi join dan support amer punya segment. Semoga allah swt membalas budi baik tuan blogger. :D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ! saya follow anda from segment yg sama . :D
    http://hasieb-affa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama ;)
    selamat bersegmen yea..wee :3

    http://myun-lifestory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  6. Hai :D
    Datang dari segmen yang sama :)
    Dah follow awak Jom follow saya :)
    http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  7. http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    Follow sini :D

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama!
    Sudah lama follow kamu ;)


    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  9. Nama saya leeza. Join segmen yang sama. Mari meluaskan sayap....

    http://www.santaileeza.com/2012/12/egment-king-follow-back-by-amercorner.html

    DONE FOLLOW...

    ReplyDelete
  10. Hai, dari segmen yang sama
    btw, da follow kamu :)

    http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum :) Saya dtg dari segmen yang sama. Follow blog ni, nice blog! Happy Blogging! :D

    Me here : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  12. datang follow sini dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  13. salam.dari segmen yg sama.salam kenal dari PancingWarisan :)

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen Cik Misya...
    Wilma pun join segmen nie...

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  15. Hye! saya dah follow sini ..ID follower saya hadifah sabri.. Follow me back okey? Thanks :D

    http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  16. Hai.. dari segmen yang sama... Follow sini dan follow follow lagi :)

    Jom pergi blog saya.. Follow me back oke. :)

    http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum , Hai .
    Datang dari segmen yang sama . Dah follow sini . Kalau sudi followlah balik . SALAM PERKENALAN ^_^

    Nama ID : Nazurah
    Nombor follower : #1313 ( cantik nombor xD )

    http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  18. Ziarah saya then follow ye!

    http://deyawanny.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  19. Salam.Dari segmen yang sama & done follow you :)

    http://anisahnurulanis.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum. I'm following u from the same segment.Follow me back if u're 'King Follow Back'. :)Btw, Happy Blogwalking! :D

    http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amer-corner.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama^^ done follow you
    http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2012/12/king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  22. Hey, dari segmen yang sama (: Done follow you
    http://amaliaahusna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  23. Salam, dah follow sinie :) Jom singgah blog saya.

    http://studentkecik.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  24. Datang dari segmen yang sama, http://nisaaanisaa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html . Btw, Done follow you :)

    ReplyDelete
  25. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  26. Follow awak, dari segmen yang sama taw :)

    http://hunnyzafirah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  27. datang dari segmen yg sama

    follow sini

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  28. Datang dari segmen yg sama ^^
    done follow!

    follow me back,
    http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  29. http://k-saiyidah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    Follow sayaaaaaa ! hihi :) Nice blog :)

    ReplyDelete
  30. dari segmen yang sama datang follow sini, Terjah sini pula

    http://bella-sahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-king-follow-back-by-amercorner.html :)

    ReplyDelete
  31. follow awak dri segmen sme..gudluck :)
    http://choiseongjosecret.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  32. salam!
    join jugak segmen ni.
    dah follow blog ni jangan lupe support blog sy balik okay :)

    http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  33. FOLLOW SINI :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  34. done follow u . follow blog saya pulak ye . hehehe :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  35. FOLLOW ME BACK..DONE FOLLOW SINI..:)
    http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  36. Dtg dari segmen yang sama :)
    http://yayaaaank.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  37. Done following you :) Follow me back maybe??? Dari segment yang sama :)http://parisonmyway.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  38. Done following you . Follow back ? From same segment .

    http://ichinmikitha.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  39. Dr segmen yg sama
    http://miseyz.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  40. dri segmen sme. done follow here

    http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  41. Follow sini dari segmen yang sama. Mind follow back ? :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  42. salam ~
    anith dri segment yg sama ~
    done follow, follow anith balik k ;)
    http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete

  43. follow you dear,
    segmen yang sama=D

    http://dorayakino.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  44. already follow here :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  45. Hello there! Singgah sini dari segment yang sama :) Jemput ye datang my blog as well!

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    my other blog needs people too :P

    http://gajetlaju.blogspot.com

    Jemput datang ye!

    ReplyDelete
  46. bw sini

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  47. Done follow you . dari segment yang same ^_^

    http://mekiraie.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  48. Hi. Datang dari segmen sama. Done follow you :)salam perkenalan. Good luck ye.

    http://azieraadenan.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  49. dari segmen sama, done follow. :)

    follow here:
    http://gilapotato.blogspot.com/2012/12/assalamualaikum-jom-join-segment-king.html

    ReplyDelete
  50. Salam , saya singgah dari segmen yang sama =)
    Cute blog uuuu .. ^__^

    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    Done follow uuu , followla i with pleasure =)

    ReplyDelete
  51. datang dari segmen sama..done follow sini lama dah

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  52. http://3.bp.blogspot.com/-5UcvDH4MQsU/UN2wfVzG66I/AAAAAAAADqg/kZAU-DrrrW0/s1600/header-2013-bg.png

    ReplyDelete
  53. HAI, DTG DARI SEGMEN SAMA. DONE FOLLOW :D
    http://pyqahfieka.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  54. da lama follow akak nie..

    http://timmbill91.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  55. salam kenal,, datang singgah komen dan follow dari seggmen yang sama
    http://www.belogisam.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  56. cci dtg dr segmen yg sama..

    http://www.ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  57. salam aliya dtg dari segmen amercorner done follow u ...
    http://aleiyamustafa96.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  58. Folo.. :)

    http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  59. Assalamualaikum! BW sini dan follow ;) Blog ni sangat adorable :3 Jemput follow saya balik x)
    http://sharifahirissyediskandar.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  60. jejalan blogwalking disini melalui segmen ni,,http://www.belogisam.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete
  61. salam
    dri segmen sme n follow

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...