Monday, December 3, 2012

Segmen Tanya Dan Jawab by YA

Salam.. Wah ramai sungguh nak berkenalan ya? Ala-ala wat biodata plak rasa. Macam zaman-zaman sekolah dolu-dolu. heh. Takpe, i support je! Jom klik SINI. Segmen ni takde banner so saya copy header penganjur je terus. hehe. Klik untuk join ya!=)


Erm soalan-soalan yang ditanya lebih kurang macam segmen sebelum ni. Huhu. Suspen plak rasa macam kena soal ngan polis. Ahakss..


1.Your Girl Bestfriend : Cik Senni.:)
2. Your Boy Bestfriend : My fiance..;)
3. Your Nickname : Misya
4. Your Favourite Food : Masakan Minang/Padang
5. Your Favourite Drink : Teh 'O'
6. Do You Have Mental Problems : Adoi! haha.. Lawak plak soalan ni. Ngee.. So far Alhamdulillah saya masih normal. Hehe.
7. Something You Can't Live Without : Sudah semestinya Iman dan Taqwa kepada Allah swt.. TanpaNya kita pun tak wujud kat dunia ni.:)
8. Last Person You Called : My new friend Nurul Shazlinda
9. Your Birthday : 10 Sep 1986
10. Someone You Love : My parent
11. Someone You Hate : Nobody
12. Last Text Said : Alamak, takleh bagitahu. ;)
13. Your Super Bestfriend : Nobody. Semua sahabat saya layan sama rata.:)
14. Do You Believe In God? : Of course!! Allah swt yang satu..
15. Would You Take You Ex Back? : Impossible! Because... Whatever la.. Huhu..
16. Someone You Miss : My grandma.. Allahyarhamah Hajah Dasima binti Sutan Bendahara.
17. Last Person That Made You Laugh *sertakan tarikh kalau boleh* : My mom.. Last night..
18. Your Favourite Song : Monster by Big Bang
19. Is 2012 Are The Best Year Of Your Life : Alhamdulillah semuanya beres..:)
20. Do You Like Malay Food : Yes.
21. How Old Are You : 26
22. Do You Regret Anything From Your Past ? : Nope.
23. Where Do You Want To Honeymoon ? : Negara-negara beriklim sejuk such as Korea/Australia
24. Do You Believe In True Love : Yes and its always there. Cuma kita kena mencari cinta itu.
25. What Is Your Attitude : Degil kot.. Ahakss.. ;)
26. Are You Scared Of GHOST? : Depends on situation..
27. What Is Your Status ? (Single / Taken / Married / Divorced / What ? ) : Engaged
28. Have You Ever Broke Someone's Heart? : Pernah kot..
29. Who Is Your Favourite Singer ? : Dato' CT Nurhaliza
30. What is your favourite colour ? : Pink



Fuh! Lega dapat jawab semua. Ngee.. Memang lebih kurang je soalan-soalannya dengan segmen INI. Kesimpulannya, saya hanya insan biasa-biasa saja seperti anda..^^


Cik Misya : Gila-gila bila jumpa geng.

2 comments:

  1. Wahhh terharunyaaaa kak aimi joinn hehehe thanks kak aimi :) Berpeluang memenangi hadiahh "ORG BERTUAH" ni hehehe :* http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-tanya-dan-jawab.html #Cek link sini k.

    ReplyDelete
  2. heyluuu yeen dari segmen yg sama
    sudi la singgah jika ada kelapangan :3
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-tanya-dan-jawab-by-ya.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...