Sunday, December 16, 2012

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

Salam.. Haa jom support segmen blogger yang femes ni kalau bukan Miss Banu! Rugi tak join segmen beliau tau! =) Klik SINI atau banner if nak join juga..



Follower saya so far adalah seperti berikut:



Now 1350 orang.. If boleh nak capai 2k follower menjelang akhir tahun ni but paling koman pun dapat 1500 orang followers pun dah bersyukur.. ^_^



Cik Misya : Jangan tamak nanti rugi.

17 comments:

  1. wah selamat bersegmen ye cik misya....

    ReplyDelete
  2. Done follow you pretty :)

    http://fatinamiramazlan.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  3. #1367 (Natasha)
    Done follow awk! =)
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  4. Hai.. salam blogwalking dari Miss Banu Segmen.

    Feel free to visit my blog:

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    Follow You. Good Luck....

    ReplyDelete
  5. Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

    http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  6. Sama segmen la kita kan...followed youu...!!

    http://therainbowjourney.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Done follow your blog. dari segmen yang sama.. Feel free to follow me (=

    http://sayangumiayah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  8. FOLLOW DISINI
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  9. done follow.. follow back ;)
    http://miratulreyyah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama dah follow
    dan janganlupa follow blog kita balik


    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  11. Hi ! saya juga follow awk. Do follow back. From the same segmen. ;)
    http://duniaakupenuhdenganmusic.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  12. salam^^
    dtg dari segmen yg sma.
    done follow ur cute blog!

    follow me back ea :)

    http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  13. saya datang daripada segmen ynag sama, dah lama follow sini if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  14. saya dah follow blog awak, follow saya balik eh . salam perkenalan .. :)http://siiordinarygirl.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg same..dah follow sini~ follow back K...

    http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  16. Slm ziarah. Ninie dtg dr segmen yg sama. Ninie follow ke-1427...sudi2 bertandang ke blog Ninie juga.

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...