Thursday, December 6, 2012

SEGMEN: SIAPA NAK DOODLE NI?

Salam. Saya nak!! Huhu.. Nak apa? Nak doodle la sayang..! ;) Ok-ok sape-sape yang nak juga tu leh klik SINI atau banner kat bawah neh. Senang je syarat-syaratnya.:)


Warna doodle yang saya nak of course warna pink my feveret! ^^ Put my name as Misya kat doodle tu tau. [Tetiba rasa cam gedik.;p]  So, saya nak tag errr...  Izzah Ismail!! Hehe.. Tahniah! Tibe je kan? Hihi.. Yang tak ditag pun korang dialu-alukan untuk join.:)


Cik Misya : Dulu pernah benci warna pink.

4 comments:

  1. Haha , thanks sebab tag Izzah ^__^

    ReplyDelete
  2. jom ambik doodle http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/12/doodle-untuk-peserta-segmen-siapa-nak.html

    ReplyDelete
  3. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/12/doodle-untuk-peserta-segmen-siapa-nak.html

    ReplyDelete
  4. ok dah betulkn dah :D btw sorry yee..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...