Thursday, December 6, 2012

Segmen; Review blog by RaaRocherr

Salam.. Thanks to penganjur cos sudi invite saya..:) Segmen beliau simple je tapi saya suka nak join! Senang bangat. hehe.. Klik SINI atau banner if nak di review juga..:)



Cik Misya : Suka dihargai.

3 comments:

  1. thanks kak Aimi sebab sudi join :)

    ReplyDelete
  2. salam kunjungan dari segmen yng sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html

    ReplyDelete
  3. Jemput join, blalalableh.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html. Hadiah terlalu hebatt Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...