Thursday, December 20, 2012

Segmen Review Blog by Mohd Noor Shawal

Salam.. Review-review... Haish best betul lah if di review! Hehe... Mudah aje nak join! Klik SINI atau banner if nak tahu syarat-syarat penyertaan..



Cik Misya: Pendapat orang diperlukan untuk memperbaiki diri.

6 comments:

  1. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Salam..u've been tagged! =)

    http://noraishahzaharom.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  3. jom join GA sy http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html

    ReplyDelete
  4. Thanks join.. Gud Luck..

    Jom BW peserta lain.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-review-blog-by.html

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari segmen yang sama..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-mohd-noor-shawal.html

    ReplyDelete
  6. bw sini

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/segmen-review-blog-by-mohd-noor-shawal.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...