Thursday, December 27, 2012

Segmen : Review Blog By Fateha Halim

Salam.. Em bab-bab review ni memang i suka! Jomlah join segmen review-review ni. Klik SINI atau banner if nak join juga.:)


Alahai sweet nyer banner segmen ni.. Rasa macam dalam hati ada taman gitewww..;) Sejuk je tengok. Kalau lah incik tunang beri hadiah sebegini mahu tangkap lentok cair tak hengat! Ngee.... Memang saya suka ros dan juga pink colour.. Rasa ayu-ayu giteww...^_^



Cik Misya : Ciptaan Allah s.w.t adalah yang terindah.

2 comments:

  1. Thanks for joining :) *big bow* *mmg dlm hati ada taman pun, hihi ^^

    ReplyDelete
  2. http://fateha-halim.blogspot.com/2012/12/one-day-left.html (baca ni)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...