Tuesday, December 18, 2012

SEGMEN PERMULAAN THREE'Z RESOURCES ENTERPRISE

Salam.. Serius best giler kot if menang segmen neh!! Tapi tak tahu lah hadiah apa. Hehe.. Daripada yang saya lihat, maybe hadiah berkaitan servis yang ditawarkan oleh penganjur segmen ni kot. Iaitu khidmat membersihkan rumah. Uish best kot wat sape-sape yang malas nak kemas rumah sampai dah jadi macam kucing beranak tu, eloklah try segmen ni di SINI. Atau klik banner...:)



So, uols yang baca ni semua di tag! Ahakss.. Teringin juga nak tahu apa hadiah segmen ni. If dapat pakej cleaning service rumah secara percuma memang syoklah!! Huhu..;)



Cik Misya : Sakit pinggang tiap kali mop lantai.




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...