Monday, December 10, 2012

Segmen Pendek : Tambah rakan bloglist dan follower

Salam. Wow Izzah Ismail wat segmen! Hehe.. Tapi segmen ni kejap je! Cepat lah join okeys!! Klik SINI atau banner..:)

Follower saya so far seramai 1318 orang.:)



Cik Misya : Jangan sampai anda mengejar masa.

3 comments:

  1. Senarai peserta dah dilistkan :) Trimakasih sebb join dan support Izzah ! Heheee http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/tambah-rakan-bloglist-dan-follower.html

    ReplyDelete
  2. Jalan2 dan follow sini, dari segmen sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/12/segmen-pendek-tambah-rakan-bloglist-dan.html

    ReplyDelete
  3. Salam ukhuwah,

    BW n follow dr segmen yg sama :

    http://zira-aziz.blogspot.com/2012/12/segmen-pendek-tambah-rakan-bloglist-dan.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...