Wednesday, December 5, 2012

Segmen "I want doodle from Bieha"

Salam. Ok satu lagi segmen doodle-mendoodle dianjurkan oleh Bieha. Huhu. Best plak if dapat doodle ni kan? Nampak benda simple je tapi bukan sume orang reti nak create doodle. Syabas lah wat blogger-blogger yang sangat kreatif macam penganjur ni. Jom uols join segmen INI!! Senang aje syarat-syarat nyer.. Nak klik banner pun boleh..:)


Huhu pinky! I loike... Nanti kalau bertuah i dapat doodle macam dalam banner ni ke? Ahakss..;) Harap-harap ada rezeki nak dapat doodle dari Bieha ni. First time join segmen beliau.:) Yang tak join lagi tu cepat-cepat wat entri dong..!!


Cik Misya : Pandai lukis orang lidi.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...