Friday, December 7, 2012

Segmen : I love blogwalking

Salam.. Of course i love blogwalking! Hehe.. Memang suka join segmen-segmen sebegini. Thanks wat penganjur. Oh ye, bukan takat blogwalking sesaja je tau.. If you're lucky maybe could become a winner untuk hadiah topup! Plus sape-sape yang bertuah akan direview! Look simple je hadiahnya but for me if dapat di review tu pun dah cukup bertuah sesangat! ^_^ 

Ok proceed to this segment, click HERE or header penganjur kat bawah ni if nak turut serta..:)

Bila tamat? 20122012.;) Cer teka bila tarikh tu.. Huhu. Selamat blogwalking!=)



Cik Misya : Tak suka jalan-jalan tanpa faedah.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...