Saturday, December 8, 2012

Segmen: Grand Blogwalking

Salam.. Satu lagi segmen telah dilancarkan oleh blogger Nabila Biela yang harus di join! Memang grand segmen ni sebab hadiah-hadiah yang ditawarkan sangat best! Sampai peserta terakhir yang join berpeluang dapat hadiah header!!=) Apa lagi uols tunggu? Tarikh tutup 7 Disember 2012. Jom hit SINI atau banner kat bawah ni untuk tahu lebih lanjut syarat-syarat pernyertaan!



Cik Misya : Mungkinkah saya peserta terakhir itu?;)

5 comments:

  1. dah lama xdengar segmen² blogger ni..dulu Ben Ashaari suka buat

    p/s :Ada FM USS Singapore melalui lucky draw di http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

    ReplyDelete
  2. jemput join segmen di blog ina. ada hadiah menarik menanti anda :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

    ReplyDelete
  3. aimi !!
    ehh .. dah ada segmen baru!! ada gnjaran pulak tu .. jom join http://paanzai.blogspot.com/2012/12/blogwalking-ding-dong-december.html

    ReplyDelete
  4. Kak, jawapan untuk soalan akak. :)
    http://kevin-lukas.blogspot.com/2012/12/jawapan-soalan-peserta-3.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...