Thursday, December 6, 2012

Segmen Follow and Followback by Puteri

Salam.. Erm segmen ni lain daripada yang lain. ye ke? Hehe betol la kot..;) Jangan marah tau penganjur.. Huhu. Bagi saya lain sikit la sebab follow-follow sambil berkenal-kenalan.. Banyak faedah tau join segmen ni. Klik SINI atau banner untuk tahu lebih lanjut.



1. Nama: Cik Misya
2. Umur: 26
3. Status [single, taken, married, etc]: Engaged
4. Favourite colour: Pink
5. Birthdate: 10 September 1986. ( Nak hadiah tau. Hehe gurau je)
6. Sweet memories on 2012: Become a fiance to my bloved guy..^^
7. Blogging since: 2009
8. Crush. Yes or no?: No. Maybe..;)
9. Still love your ex?: @#^# (Bahaya jawab soalan ni.)
10. Is there second chance for your ex?: Not at all.. (Sebenarnya ex yang mana satu dimaksudkan? Wakaka ramai sangat ex..!)
11. Height: 160cm
12. Weight: 48kg
13. Interest with Kpop?: Tak berapa sangat. Certain songs only.
14. Bestfriends: Cik Senni.
15. A friend from childhood: Takde kot..
16. Has someone break your heart?: Yes.
17. Someone important: My parent and family
18. Last time you cry: Can't remember. Alhamdulillah semakin happy dengan kehidupan.
19. Do you like my blog?: Yes sebab simple.:)
20. Any changes that I should do to my blog?: Tambahkan ruangan iklan.. Leh dapat income.;)

Oh terlupa nak letak 5 soalan sepumas wat penganjur! hehe.. Ini lah masanya!! Hehehehe... [gelak jahat] ;)

1. Nape tak letak widget entri-entri lepas kat sidebar? Senang nak tengok entri-entri best yang leh dibaca.:)
2. Target PMR dapat berapa A? ;)
3. Oh sekolah lagi dah ada boyfriend ye.... Mak ngan ayah tahu tak ni? ;)
4. Apa yang Puteri nak jadi bila habis belajar? Means your cita-citalah..
5. Your family (perempuan) sukakan fashion and beauty tak? Leh akak share something best especially to your mom atau sister (kalau ada). =)

Ok tu je.. Huhu.. Selamat membaca dan menjawab my question.=)

Cik Misya : Ingin mengurangkan keserabutan dalam blog.

5 comments:

  1. Terima Kasih join sis. :) Tapi, masih tak cukup syarat lagi ni. Sila sertakan 5 soalan untuk ditanya kepada Puteri ye. :)

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih join sis. :) Tapi, masih tak cukup syarat lagi ni. Sila sertakan 5 soalan untuk ditanya kepada Puteri ye. :)

    ReplyDelete
  3. wah lagi segmen jawab menjawab...mmg cepumas soalan cik misya tu... :P

    ReplyDelete
  4. done follow , from puteri 's segmen :)
    http://officialofaris.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-and-followback-by-puteri.html

    ReplyDelete
  5. Da follow ! http://red-redmelon.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-and-followback-by-puteri.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...