Thursday, December 13, 2012

Segmen DS : Follow and Get a Present

Salam. Wah best ni! Follow-follow sambil leh dapat hadiah! Jom lah join sekali!=) Hit banner atau SINI.


Em sape yang bertuah leh dapat header free! Tamat 30 Disember 2012.. Ni details header yang saya mahu if terpilih sebagai pemenang...

Kata-kata selamat : Aimi Syahirah || In the Story
Gambar *letak link url gambar sekali : http://1.bp.blogspot.com/-NC4bNoMZG2A/UBYAqKsbMWI/AAAAAAAAANs/bL31Ka779KM/s1600/266149_10150957726132705_757010315_o.jpg
Ingin tulisan *rujuk gambar : AkaDora
Warna yang diingini : Haruslah pink putih! ;)


Nak tag : Diari Farisha dan Farah's Bubblynotes If yang tak ditag nak join pun boleh sesangat..:)


Cik Misya : Penyertaan lebih penting daripada hadiah.

4 comments:

  1. tq tag sis... now nak work on this... he he he... ^_^...

    ReplyDelete
  2. anda menang http://dayahdanish.blogspot.com/2013/01/pemenang-segmen-follow-and-get-present.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...