Friday, December 21, 2012

Segmen : Blog Review By Mailey Jayley

Salam... Erm bab-bab review ni memang saya suka! Huhu.. Jomlah join sekali! Klik SINI atau banner untuk info lanjut.=)


Alamak, ada pop kuiz la.. Huhu.. Takpe saya jawab jela ek..;) Kenapa Mailey perlu review blog saya?

Kenapa ya? Of course sebab mahu menambah traffic di blog saya. Kira nanti selepas Mailey review, pembaca/follower beliau mesti akan terjah blog saya rite? Secara tak langsung follower saya pun mungkin meningkat. (Ayat macam skema sangat) hehe takpela, yang penting cukup syarat penyertaan.



Cik Misya : Peluang jangan dilepaskan.

6 comments:

  1. Takda siapa nak review blog saya ke? hiksss :)

    ReplyDelete
  2. gud luck dan selamat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  3. selamat ber review cik misya...

    ReplyDelete
  4. TQ dear sbb join ! soe late tau sbb komen awk "tercampak" dkt SPAM plak . . btw, senarai peserta dah update http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/senarai-perserta.html :) jum lah singgah

    ReplyDelete
  5. blog review :) http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/blog-review-rama-rama-biru.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...