Sunday, December 16, 2012

Segmen Azam baru + Blogliview 2013 by YayaLaRh

Salam.. Erm kejap je dah nak habis tahun 2012.. Tahun baru 2013 pula bakal tiba! Jom join segmen menarik ni sempena nak sambut tahun baru. Azam pun mestilah baru kan?=) Klik SINI atau banner okeys...



Azam saya di tahun 2013 ni, of course lah mahu jadi insan yang lebih baik dari sebelumnya.. Plus insyaAllah bakal bergelar isteri kepada incik tunang tersayang. Doakan semuanya berjalan dengan lancar ya! Amin...=)



Cik Misya : Bila rasa nervous jadi isteri orang nak datang?

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...