Sunday, December 16, 2012

Segmen Aqilah: Tambah rakan followers blog

Salam.. Err mula-mula singgah ke blog penganjur segmen ni, agak keliru sedikit masa nak cari entri segmen untuk tahu syarat-syarat penyertaan. Sebab sidebar nya lebih besar daripada entry side. Luar biasa nih! Huhu.. Takpe, i tetap support you! Hehe... Jom klik SINI atau banner if nak join.:)


Alamak, direct link untuk entry segmen ni pun tiada. Errr takpela saya terus linkkan ke blog penganjur. Harap sape-sape nak join tu dapat search link segmen ni. Ngee... Bawah ni screen shot my followers... 1359 orang kesemuanya..=)





Cik Misya : Teguran dapat memperbaiki kelemahan. Kritikan hanya menambah kelemahan.





No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...