Thursday, December 27, 2012

Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !

Salam.. Huhu nampak macam kasar je bunyi tajuk segmen ni. But jangan risau, penganjur nya takdelah sekasar itu. Simple and sweet aja segmen ni sama macam tuannya.;) Klik SINI atau banner if nak tahu lebih lanjut.=)




Cik Misya : Tegas dan garang bertempat.

5 comments:

  1. alhamdulillah garang bertempat tu bagus.. =)

    ReplyDelete
  2. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sampai.jom ke blog saya

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
  4. qyn dtg singgah follow awak :)
    harap sudi follow qyn blk

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...