Friday, December 7, 2012

Segmen Aku Gila Blog

Salam.. Alhamdulillah jumpa lagi di pagi Jumaat yang penuh barakah ni. Alang-alang tu saya nak join segmen anjuran gila-gila ni. Ahakss. Jangan risau anda takkan menjadi gila if join! Hehe.. But special for those yang memang obses dengan blog! Apa lagi? Klik SINI atau banner untuk sama-sama menjadi gila blog. Hehe..


Cik Misya : Pernah ketawa terbahak-bahak sebab baca komik Gila-Gila.

12 comments:

  1. hui hui ! Selamat bersegmennnn ! Hehe

    ReplyDelete
  2. aimi - nape nk copy segmen awesome tu x leh w/pun ctl+C

    ReplyDelete
  3. @Delimasari Erm? Nape nak copy kat saya dear? Saya bukan penganjur.. Huhu..

    ReplyDelete
  4. kte copy kat penganjur le, masih mencuba - nak juga hehehehehe - tq

    ReplyDelete
  5. Wilma pun join segmen nie ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    ReplyDelete
  6. http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    datang singgahh :)

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen same…baru ade mase nak lawat blog awk… jom lawat sini >http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

    ReplyDelete
  8. join jgk segmen ni.. http://yieweezer5915.blogspot.com/.. follow-mollow :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...