Thursday, December 6, 2012

Segmen Afievy Ivy-Pencarian Bloglist January 2013

Salam.. Nak join satu lagi segmen! Hehe semangat tul hari ni. Lagipun kebetulan saya tak berapa busy, so nak bantai join segmen puas-puas!!;) Ni satu lagi segmen bloglist anjuran Afievy Ivy (Err camne nak sebut tuh? hehe) Takpe, teruskan klik SINI atau banner if uols nak join juga.:)


Cuma satu je problem.. Saya mungkin lambat skit letak link entri ke ruangan komen penganjur sebab ada masalah kat bawah ni.. Huhu..


Saya tunggu-tunggu juga bila lah box Become Fan Facebook tu nak hilang. Dia suruh tunggu beberapa saat tapi dah masuk berminit-minit that box still appear. Mungkin sebab internet saya tak berapa clear kot.. Takpelah once dah ok sikit saya try submit ya.:) 

Haa yang lain tu join lah sekali! 5 Top Referral dapat review dari penganjur segmen tau!=)


 Cik Misya : Facebook di block time office hour.

2 comments:

  1. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Memaafkan adalh cara balas dendam yang paling mulia

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...