Monday, December 10, 2012

Segmen 3# Upkan Followers Sempena Holiday


Salam.. Alahai.. Comelnya banner segmen ni.. Huhu tetiba rindu zaman persekolahan dolu-dolu. Masa tu skema je kat sekolah. Pengawas la katakan.. Ahakss.. Ok, sape nak join this segment boleh klik banner kat atas. Klik SINI pun tak kisah. :)

My follower so far ada 1313 orang. Alhamdulillah ada juga yang sudi follow blog saya yang lite-lite ni. hehe..  Erm nak tag Wilma la.. Lama tak dengar khabar blogger yang rajin singgah dan komen blog saya ni. Tengah busy agaknya dia. Huhu...


Cik Misya : Digelar pengawas paling garang.

14 comments:

  1. Hi Cik Misya ^_^
    Thanks coz sudi tag Wilma...
    Blog Wilma ada masalah hari tu + busy sikit...
    Now dah ok...
    Wilma dah join segmen nie ya ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  2. Hi,dari segmen yang sama! Followed :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  3. salam...ayu datang dari segmen yang sama...ayu follow awak...ada masa nanti dtg ke blog ayu pula yer..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  4. mmg comel lah banner tu...

    PS: baru tau cik misya pengawas dulu...haha...mesti selalu kantoikan org kan..? :P

    ReplyDelete
  5. dri segmen sme http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html . aina follow sini :)

    ReplyDelete
  6. Hai dari segmen yang sama ! done follow you . hit me back ! http://loveletter99.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  7. saya dari segmen yg sama . dah follow awk . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sma, done follow you, hit me back at this http://superperfectimperfect.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama :D

    http://thestoryofmyne.blogspot.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  10. slm , dari segmen yang sama !
    done to follow + bw + komen blog ini .
    bw + follow me back ? ni link :

    http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yng sme
    done follow u
    hope follow me back
    http://diarie-s.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete
  12. jom join GA awesemo ni :) http://diarie-s.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...