Monday, December 3, 2012

Saya telah direview oleh Nurul!

Salam.. Huhu saya dapat review daripada Nurul a.k.a Melody Blue Panda!!=) Hasil saya join segmen INI. Thanks so much to her for reviewing my blog.:) Nak tengok apa kata-kata reviewer about my blog? Leh tengok printscreen bawah ni..


Alhamdulillah dapat positive comment dari beliau. :) So for those yang nak terjah blog ni leh klik SINI okeys.. Saya ske tengok header blog tukang review ni. Very nice.. Sejuk mata memandang. :)



Cik Misya : Suka tengok pemandangan yang luas macam laut atau bukit bukau.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...