Friday, December 28, 2012

Review from Liyana Jasmi!!

Salam semua.. Wah dapat review lagi! Kali ni dari adik comel Liyana Jasmi!=) Hasil saya join dan menang segmen beliau di SINI. Jom tengok apa review beliau tentang blog saya yang lite-lite neh. Ngehehe...

Alhamdulillah dapat positive comment.^^ I know widget saya macam serabut but so far tiada yang komplen about tempoh loading. Always faster! Huhu.. Rajin-rajinlah singgah my blog. Ngee...=) 

Nak terjah adik Liyana ni klik je header beliau kat bawah ni...



Cik Misya : Fikiran positif menghasilkan tindakan yang baik.

6 comments:

  1. tahniah :)

    #loading blog ni menang cepat pun

    ReplyDelete
  2. Tahniah akak. semoga sentiasa maju ke depan.

    ReplyDelete
  3. hope terus succes dear..caiyok!!

    ReplyDelete
  4. Welcome, kak! ^_^ Heheh, thanks :)

    ReplyDelete
  5. JEMPUT JOIN!
    http://supersweetcola.blogspot.com/2012/12/quick-segment-why-we-love-blogging.html
    SYARATNYE SIMPLE JER :D

    ReplyDelete
  6. akak ni segmen yg akak tanye kat blog sy:http://mymymushie.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-by-mymy-mushie.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...