Monday, December 3, 2012

Menang pendrive 4G dari MYideakini [dot] com!! Yahoooo..!

Salam.. Yuhuu tak sangka saya menang hadiah best! Huhu.. Dapat pendrive 4G!! Syukur Alhamdulillah rezeki..^^


Nak tahu camne saya menang? Haa saya join segmen INI anjuran Myideakini.. Tak sangka lambat join, ada juga rezeki saya.. Bestnya sebab dapat pendrive baru! Ngehehe.. Siapa nak bagi kan?;) Thanks so much to penganjur segmen.. Alhamdulillah rezeki saya ada untuk segmen ni.. =)




Cik Misya : Biasa save dalam external hard disk.

7 comments:

  1. Salam Aimi...

    Terima kasih banyak2 di atas entri balas ye....minta Aimi masukkan sijil penghargaan tu di side bar...Penat buat wooo...

    Terima kasih sekali lagi.. :-)

    ReplyDelete
  2. Ohh.. die menang dah, tak de peluang lah nak dapat.. :D

    ReplyDelete
  3. wah tahniah aimi . best la dapat pendrive baru :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...