Sunday, December 2, 2012

Jom! Join Segment Bloglist By DayaBulatt

Salam.. First time menjengah blog penganjur segmen ni, wajahnya saling tak tumpah like one of my friend. Bila check-check, oh bukan.. Penganjur asal dari Kelantan, memang impossible la. Hehe. Takpe, jom support segmen bloglist ni okeys! Klik SINI atau hit banner..:)


But penganjur ni memang comel. (Bukan ayat bodek ya) ;)) Agaknya tu sebab nama blognya Daya Bulatt. Hehe cute je.. Macam saya! Ahakss..;)


Cik Misya : Mata bulat dan besar.



1 comment:

  1. Hi kak :D Thanks sebab join first segmen saya ^_^ http://bulatitucomell.blogspot.com/2012/12/jom-join-1st-segmen-bloglist-by_1.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...