Sunday, December 16, 2012

Ekspedisi berSEgmEN :: siapa yaa nak diterjah ??

Salam.. Huhu baru perasan, penganjur segmen ni anjurkan dua segmen sekaligus! Dua-dua memberikan impak positif terhadap blog anda if anda join.:) Bab-terjah-terjah dan review memang favourite saya! Klik SINI atau banner if nak turut serta okeys!=)


Banner untuk segmen ni pun sama untuk segmen beliau yang INI. So jangan keliru ok! Join je dua-dua, mana tahu peluang jadi yang bertuah untuk direview lebih besar kan?=)


Nak tag anda semua untuk join!! Jangan nak lari pula! Hehe.. Takdela, tak paksa pun..:) Sebab apa saya mahu diterjah? Of courselah leh tingkatkan police traffic. Eh silap! Blog traffic... Hehe.. Lagi ramai terjah lagi baguih! Follow-follow lah sekali. Lehlah kita saling berkenal-kenalan kan? I love all my blogger friends here..^_^



Cik Misya : Banyak sangat produk makanan 3 in 1, 10 in 1 dan lain-lain dijual.

1 comment:

  1. hehehe tengs ye .. wahhh blogger femes join tengs hehe ..

    kak .. cne ye nak jadi model muslimah teringin

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...