Friday, December 7, 2012

Doodle pink Muslimah from Vendettatreveller!!

Salam.. Yuhuu.. Saya dapat doodle lagi! Hasil join segmen INI maka dapatlah saya doodle cute berwarna pink bernamakan Misya ini...=) 


Cumel tak? Macam saya kan? Hihihi... Saya lebih prefer doodle Muslimah.. Kena dengan jiwa saya.:) Pakai baju pink plak tu. Hehe.. Pape pun thanks so much to Vendettatreveller (Erk tergeliat lidah nak nyebut. Hehe..) sebab sudi wat kan doodle cumel ni.:) 


Cik Misya : Sentiasa usaha istiqamah dalam berhijab.

5 comments:

  1. Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  2. wah lawa doodle tu :)

    hehe btw ramai org bercakap pasai aimi dalam entry ni ..hehe

    http://dingraphic.blogspot.com/2012/12/vektor-siapa-ni.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...